slider1 slider2 slider3 slider4 slider5 slider6 slider7 slider8 slider9 slider10 slider11 slider12 slider13

Despre Companie

MMD GROUP și-a început activitatea în 1995, prin importul în Republica Moldova a cărnii și produselor de carne de peste hotare.

 

Începînd cu 1997 rețeaua de clienți s-a lărgit simțitor pe întreg teritoriul republicii, printre care rețele de supermarkete evolutive, combinate de prelucrare a cărnii, precum și cele mai mari baze angro din țară.

Ținînd cont de complexitatea transportării încărcăturilor în Republica Moldova, începînd cu Din 1998 , conducerea companiei decide achiziționarea propriului transport frigorifer, ceea ce ulterior a devenit un nou gen de activitate a companiei. În prezent, departamentul de transport și logistică efectuează deservirea și livrarea încărcăturilor prin intermediul transportului frigorific, prin Europa, din țările de sud în țările CSI.

În anul 2000, sunt semnate o serie de contracte pe termen lung cu producătorii din occident, pentru livrarea cărnii de vită, porc și pasăre.

În anul 2001 , în legătură cu extinderea pieței , mărirea consumului și concurenței în creștere, a apărut necesitatea distribuției. A fost achiziționat un parc de automobile, a fost instruit personalul, rezultatul fiind extinderea rețelei de distribuție. În perioada 2005-2010, MMD GROUP devine cel mai mare importator al producției de carne congelată și refrigerată din Republica Moldova.

În martie 2010, a fost luată decizia de investire în ramura agricolă. Au fost luate în arendă pe termen lung teritorii industriale, a fost achiziționată tehnică agricolă de la stat, utilaj de prelucrare a materiei prime agricole.

În toamna anului 2010 am obținut prima producție anuală (mazăre verde conservată, porumb dulce conservat și pastă de roșii).

În scopul extinderii sortimentului de producție, a fost achiziționat utilajul pentru congelarea rapidă a legumelor, produselor și murelor (Frigoscandia).

În 2011 a fost efectuată lansarea producției de legume congelate. De asemenea, au fost pregătite pentru exploatare depozitele reci cu capacitatea de 5000 tone.

Holding-ul deține activitatea comercială-de producție pe teritoriul Moldovei, României, Ucrainei, Rusiei.

În 2013 a fost deschisă filiala companiei în Ucraina. În Odesa și-a început activitatea compania UMD (УМД).

Holding-ul este deținătorul mărcilor comerciale:

“Gainusa Noastra” “Delicita” “Mazarini”

“Тираспольский Завод Детского Питания”Dezvoltarea noilor orientări ale activității continuă – Privim cu încredere spre viitor!